Alternativni modeli u F&B industriji, prilike za stvaranje profita i kreiranje F&B destinacije
O govorniku
Eyck Zimmer višestruko nagrađivani kuvar. Izabran je za šefa godine u Velikoj Britaniji 2006, a
za šefa godine u Portugalu 2008. Svoju karijeru započeo je u Erfurter Hof-u, a karijeru je nastavio u mnogim
poznatim evropskim hotelima: Europe, Palasthotel (East Berlin), Grand Hotel Regina (Grindelwald, Switzerland),
The Dorchester (Mayfair, London), The Berkeley, The Lanesborough Claridge’s , The Ritz (London), Choupana
Hills Madeira i Lowry Hotel u Mančesteru. Od 2010. do 2014. godine bio je šef kuhinje u restoranu Hong Kong
Jockey Clubs Derby Restaurant. Trenutno obavlja funkciju šefa kuhinje u beogradskom hotelu Square Nine. Tokom
svoje dugačke karijere osvojio je veliki broj svetskih priznanja i nagrada. Između ostalog, Francuska je nagradila
Eycka 21. jula 2014. nagradom Ordre du Merite Agricole za njegov doprinos francuskoj gastronomiji.