Na osnovu svog višegodišnjeg iskustva od Minhena, Berlina, Budimpešte, Pekinga, Južne Afrike do Amsterdama pokušaće da približi svoje viđenje f&b sektora. Emile će iz svoje perspektive predstaviti učesnicima kako na najbolji način da postave organizacionu strukuturu f&b-a, koliko je kreativni potencijal zaposlenih važan za poslovni uspeh. Koliko se uloga f&b-a promenila i koliko je važna?
Emile je bio na vodećim pozicijama u Kempinski hotelima Berlinu, Budimpešti i Pekingu. Osim fokusa prezentacije na f&b-u, Emil će nam predstaviti svoje bogato iskustvo celokupnog vođenja hotela.
O govorniku:
• Direktor, Hotel Adlon Kempinski Berlin, 2014 – 2017
• Član odbora, Deutsche Wirtschafts Club Budapest 2013 – 2014
• Član odbora, Dutcham – Netherlands-Hungarian Chamber of Commerce 2013 – 2014
• Generalni menadžer, Kempinski Hotel Corvinus Budapest 2010 – 2014
• Hotel menadžer, Kempinski Hotel Beijing Lufthansa Center, 2008 – 2010
• Hotel menadžer, Hotel Vier Jahreszeiten Kempinski München, 2007 – 2008
• Executive Assistant Manager, ArabellaSheraton Grand Hotel Munich, 2005 – 2007
• Food and Beverage direktor, Arabella South Africa Holding, 2002 – 2005
• F&B Menadžer, ArabellaSheraton Grand Hotel Munich & ArabellaSheraton Bogenhausen
Hotel Munich, 2000 – 2002